• Artec Studio 13

    Profesyonel 3D tarama ve veri işleme için sektörün övülen yazılımı

Artec3D, Artec Studio 13

Dünyaca ünlü profesyonel 3D donanım ve yazılım üreticisi olan Artec3D,
geliştirilen Artec Studio 13 yazılımını tanıttı.

Artec Studio 13 yeni ve yüksek güçlü algoritmalar ile bir nesnenin boyutu veya çözünürlüğü ne olursa olsun, 3D verilerin kolaylıkla taramadan eldesini, düzenlemesini ve işlenmesini sağlıyor. Yeni yazılım 500 milyon meshten oluşan verileri bile hızlı bir şekilde işleyebilir. Buna ek olarak, yeni geliştirilen algoritmasıyla post process işlemlerinden biri olan “Fine Registration” komutunda 50 kat daha hızlı bir şekilde çalışarak, kullanıcılar için veri işleme sürecini hızlandırıyor.

Bu yeni sürüme eklenen X-ray Görüntüleme Modu ile kullanıcılar, son mesh datayı elde etmeden önce, potansiyel sorunlu alanlar için ham tarama verilerini inceleyebilecekler. X-ray Modu ham tarama verilerini yarı saydam hale getirdikten sonra taranan nesnenin etrafındaki tüm gürültüyü görünmez yaparak ve kullanıcılara sadece görmek istedikleri datayı gösterir. Sonuç olarak ham tarama datasının kalitesinde önizleme yaparak tarama işleminin kalitesi ve tarama datası kontrolü sağlanmış oluyor.

Max Error seçeneği aktif iken ekranda görünen yeşil, kırmızı ve mavi tonlarındaki renkler, tarama sürecinde tarayıcı mesafesinin yakın, optimal veya uzak olduğu mesafeleri data üzerinde haritalandırmaya yarar. Böylece tarayıcınızı nesnenin en doğru geometrisini ve canlı texture verisini yakalamak için en uygun mesafede tutmanızı sağlar.

Artec Studio 13, kullanıcının bilgisayar özelliklerini otomatik olarak algılayan akıllı 3D render içerir. Eğer kullanıcı bilgisayarı yeterli güce sahip değilse, akıllı 3D render daha az RAM kullanır, ancak yine de büyük hacimli verilerle çalışırken mümkün olan en kolay kullanıcı deneyimini sağlar. Ek olarak, kullanıcılar herhangi bir 3D modelin DXF kesitlerini kolaylıkla alabilir ve açık konturları Design X veya SOLIDWORKS gibi CAD yazılımlarına aktarabilir.

Nefes kesici hızda kontrollü, esnek işleme Artec Studio ayrıca 3D modelinizi manuel olarak işlemeniz için size tam bir araç yelpazesi sunar ve verileriniz üzerinde tam kontrol sağlar. İş akışınızı kolaylaştıran ve ihtiyaç duyduğunuz sonuçları elde etmenizi daha da hızlı hale getiren birçok özellik bulunmaktadır.

Otomatik taban silme

Nesnenizin tarandığı zemini otomatik olarak silin. Masayı, standı veya döşemeyi manuel olarak silmenize gerek yok!

Hızlı, hassas hizalama

Hızlı, kolay işleme için otomatik hizalama. Artık nesnelerin% 95’i yalnızca bir düğmeye tıklanarak otomatik olarak hizalanabiliyor.

Saniyeler içinde işleme

Autopilot veya manuel işlemede önemli bir adım olan global registration hızı Artec Studio 13’te iki katına çıktı! Küçük nesnelerin işlenmesinde dakikalar, büyük projelerde saatlerce tasarruf edin!

Işık hızında texture uygulayın

Kısa sürede modelinize yüksek kaliteli texture ekleyin!

Mesh datanızı hızla yalınlaştırın

Mesh datanızın yüksek kalitesini korurken, poligon sayısını milyonlarca ile binlerce arasında azaltarak, final dosyanızın boyutunu optimize edin.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • 3D Yazılımlar
  • Dassault Systemes
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000