VAPS XT, UA Accelerator Ve UA Emulator Boeing’in Geliştirme Araçları Paketine Dahil Oluyor


Sektöründe lider grafik kullanıcı arayüzü geliştirme araçları ve yazılımı sağlayıcısı PRESAGIS, ürünlerinin Boeing tarafından İnsan-Makine Arayüzü (HMI) geliştirme yetenekleri sağlamak için seçildiğini duyurdu. 2019’da başlatılan çok yıllı anlaşma, Boeing’e PRESAGIS’in yenilikçi ve sezgisel yazılım araçları serisini ve aşağıdaki ürünler aracılığıyla grafiksel kullanıcı arayüzü geliştirme ihtiyaçlarını karşılamak için destek sağlıyor:

  • Gömülü grafik ekranları geliştirmeye yönelik VAPS XT araç seti, hem standart tasarım tekniklerini hem de ARINC 661 Standardını desteklerken, ARINC 661 widget’larının ve İkili Tanım Dosyalarının (Binary Definition Files) geliştirilmesine olanak tanıyor. Paket, ARINC 661 uyumlu Kokpit Görüntüleme Sistemlerini (CDS) dağıtmak için kullanılan grafik sunucusu kaynak kodunu içeriyor.
  • ARINC 661 Kullanıcı Uygulamalarının geliştirilmesi adına UA Accelerator aracı ile ARINC 661 sistemlerinde hata ayıklama ve doğrulama için UA Emulator seçilerek ARINC 661 sistemleri için eksiksiz bir geliştirme ortamı sağlandı.
  • DO-178C sertifikası ile geliştirme riskini ve pazara sunma süresini azaltmak üzere bu ürünlerin her biri için DAL A kanıtı içeren sertifika kitleri oluşturuldu.

Bu yazılım araçlarının kullanılması, mühendislerin en yüksek seviyelerde sertifikalandırılabilen sistemleri tasarlamasına, prototiplemesine, doğrulamasına ve dağıtmasına olanak tanıyor.

PRESAGIS Gömülü Grafikler Başkanı Paul Jennings, “Boeing’in grafik kullanıcı arabirimi geliştirme projelerini yazılım araçlarımız ve yeteneklerimizle destekleyebildiğimiz için mutluyuz” dedi ve ekledi: “PRESAGIS’in müşterileri, otuz yılı aşkın süredir başarılı bir şekilde yazılım oluşturmak ve dağıtmak için HMI grafik modelleme ve geliştirme araçlarımızı kullanıyorlar.”

PRESAGIS’in grafik geliştirme araçları, açık ve genişletilebilir bir COTS grafik HMI modelleme ve geliştirme yazılım paketi sunar. Bu araçlar; Standart ve ARINC 661 sertifikalı ya da sertifikalandırılamayan ve güvenlik açısından kritik ortamları destekleyen gerçek zamanlı uygulamalar oluşturmak için çözümler sağlar. VAPS XT, havacılık elektronik sistemleri ve diğer uygulamalar için etkileşimli grafik HMI ekranlarının hızlı gelişimi adına kullanımı kolay, ancak güçlü ve kapsamlı bir yazılım aracıdır. UA Accelerator ve UA Emulator, bir ARINC 661 Sistemi tasarlarken, grafik düzeni geliştirmeyi UA sistem modelinin geliştirilmesiyle ilişkilendirip, ARINC 661 arabirim kodunu oluşturan kod ve ARINC 661 Protokolü için doğrulama ve hata ayıklama ortamını destekleyerek VAPS XT’yi tamamlar. Bu eksiksiz yazılım araçları seti; bir kullanıcının bir HMI’in tasarımını elde etmesine, bu tasarımı uygulamak için otomatik olarak kaynak kodu oluşturmasına, tasarımı bir veya daha fazla hedef platforma dağıtmasına ve nihayetinde DO-178C sertifikasını almasına olanak tanır.

Aralarında Boeing, Airbus, Collins Aerospace, Lockheed Martin, BAE Systems, Leonardo, Thales ve CAE gibi dünyanın en saygın kuruluşlarının da bulunduğu dünya çapında yüzlerce müşteriye hizmet veren PRESAGIS’in çözümleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • 3D Yazılımlar
  • Dassault Systemes
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000