Artec MICRO ile Ultra Yüksek Hassasiyette Tarayın

ARTEC MICRO

İnce detaylara sahip makine parçaları, kuyumculuk ve dental uygulamalar için profesyonel ultra yüksek hassasiyetli endüstriyel masaüstü 3D tarayıcı Artec Micro ile tanışın.

Tam otomatik masaüstü 3D tarayıcı Artec Micro, yalnızca tek bir tıklamayla endüstriyel kalitede 3D taramalar sunmak için tasarlanmıştır. Küçük objelerde tersine mühendislik, kalite kontrol, dişçilik, kuyumculuk, tasarım ve daha birçok uygulama için 10 mikron hassasiyetinde taramalar yapar. Kullanım kolaylığı ve hassasiyet göz önünde bulundurularak oluşturulan Artec Micro, en üst düzey tarama çözümünü masaüstünüze getiriyor.

İletişim Formu
ARTEC 3D İletişim Formu


10 Mikrona kadar hassasiyet

Kalite kontrole uygun metrolojik taramalar

Tam otomatik masaüstü 3D tarayıcı

Tek bir tıklamayla kolay 3D çekim

En küçük nesnelerin bile dijital kopyalarını oluşturun

Yardımcı unsura ihtiyaç duymadan tarama

Artec Micro Teknik Özellikler

3D Hassasiyet

3D Çözünürlük

Tam renkli tarama

Nesne boyutu

Yardımcı unsura ihtiyaç duymadan tarama

Dosya formatları

Işık kaynağı

10 mikrona kadar (0.01 mm)

0,029 mm’ye kadar

Evet

90 × 60 × 60 mm

Evet

STL, OBJ, BTX dahil en çok kullanılan formatlar

Mavi Led

Uygulamalar

Kalite kontrol
Bir çok endüstride, ürün kalitesinin mümkün olduğu kadar yüksek olmasını sağlamak için oluşan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Metroloji seviyesinde taramaları 10 mikron hassasiyete kadar gerçekleştirin. Artec Micro, insan gözünün görebileceği 40 mikronluk eşiğin çok daha iyisini görmekle kalmaz aynı zamanda 3D ölçümleri ile günümüzün en gelişmiş tarayıcıları arasında en iyilerden biridir.

Tersine mühendislik
İş planınızda olmayan taranması gereken acil küçük bir parça ortaya çıktığında veya mevcut bir parçayı hızlı bir şekilde yeniden tasarlamanız ya da değiştirmeniz gerektiğinde Artec Micro sizin için işi otomatik olarak yapabilir. Küçük parçalar elde tipi tarayıcılar için gerçek bir zorluk olabilir, ancak Micro bunun için yaratılmıştır.

Hassas 3D ölçüm ile diğer cihazların çoğunun kaçıracağı en ince ayrıntıları bile yakalayarak, parçaları dijital olarak birleştirmenizi sağlar. Tasarım, prototip ve üretim döngüsünü hızlandırın ve süreçte tasarruf edin.

Kuyumculuk
Vaktinizi alan geleneksel yöntemleri unutun. Birkaç dakika içinde Artec Micro, karmaşık kuyumculuk ürünlerini tasarım, modifikasyon, eklemeli imalat ve döküm için CAD / CAM verilerine dönüştürür. Karmaşık ve oldukça ayrıntılı mücevher parçalarının tasarımında ve üretiminde saatlerce zaman kazandırır. Kişiye özel alyansları saatler içerisinde oluşturmanızı sağlar. Mevcut bir elmas veya taşı alıp mükemmel şekilde takıya dönüştürmenizi ve aile yadigarlarınızdan tamamen yeni bir mücevher yaratmanızı kolaylaştırır.

Kültürel mirasın korunması
Bugün, sayısız paha biçilmez tarihi eser zarar görmemesi adına müze deposunda kilitli kalıyor ve zaman içinde, uygunsuz koşullar nedeniyle, bu eserlerin çoğu bozuluyor. Bu değerli eşyaları belgelemek zamana karşı bir yarış gerektiriyor. Artec Micro, küçük kültürel eserlerin son derece ayrıntılı 3D modellerini yalnızca birkaç dakika içinde elde etmenizi sağlıyor. Bu sayede, modeller arşivlenebilir, yerel veya dünyadaki araştırmacılar ve diğerleri ile kolayca paylaşılabilir, çeşitli malzemelerde baskı yapmak için 3D yazıcıya gönderilebilir.

Dental
Artec Micro, laboratuvar kullanımına uygun, CAD / CAM kullanımına hazır veya direk 3D yazıcıdan çıktı alabilecek datalar oluşturabilirsiniz. Tek dişler, tüm köprü veya karmaşık diş kalıplarını taramak için idealdir. Artec Studio’dan alınan data ExoCAD’e ve diğer dental yazılımlara export edilebilir. Kronların, köprülerin, takma dişlerin, implantların ve çok daha fazla uygulamanın dijital kopyalarını ve arşivlerini yapmak için mükemmeldir.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • 3D Yazılımlar
  • Dassault Systemes
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000