infoTRON Simülasyon gerek savunma sanayinin, ve gerekse özel sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak yazılım geliştirme, simülasyon ve simülatör sistemleri, ve sistem entegrasyonu konularında hizmet sunmaktadır.

Askeri amaçlı uçak, tank, zırhlı araç simülatörlerinden, taktik ve doktrin geliştirmeye ve test etmeye yönelik özel amaçlı simülatörlere, sivil amaçlı görsel içerik geliştirme, modelleme, sanal gerçeklik, fabrika ve otomasyon sistemleri simülasyonlarından taşıt simülatörlerine kadar geniş bir yelpazede araştırma-geliştirme faaliyetlerinde bulunan infoTRON Simülasyon, yazılım geliştirme ve sistem entegrasyonu konularında uluslararası platformlarda projeler ve ürünler gerçekleştirmektedir.

infoTRON Simülasyon’un misyonu müşterilerinin sanal dünya uygulamaları ile en gerçekçi performansı elde etmeleri için son teknoloji simülasyon ürünlerini sağlamak ve yaratmaktır.

VT-MAK

Çeyrek yüzyıldan beri MAK, sanal dünyaları ağa bağlı sentetik ortamlarda birleştiren, simüle eden ve görselleştiren modelleme ve simülasyon yazılımında dünya lideridir. MAK ürün yaşam döngüsü içinde prototiplemeden, araştırma ve geliştirmeye, test etme ve değerlendirmeden, eğitim alanlarına kadar, kullanıma hazır simülasyon yazılımları ve yazılım kitleri üretiyor ve geliştiriyor.

MAK, en son oyun teknolojilerinin de avantajlarını kullanarak, müşterilerine esnek ürünler üretmek, sürekli ve daha güçlü teknik destek sağlamak , birlikte çalışılabilen 3D simüle edilmiş dünyalar oluştumak için çalışmaya ve yenilikçi ürünker geliştirmeye devam etmektedir.

LINK

  • Her simülasyonu güçlü ve esnek, birlikte çalışabilmeye imkan tanıyan araçlarıyla birleştirir.

SIMULATE

  • Senaryo oluşturma ve birinci kişi simülasyon çözümleri sunar.

VISUALIZE

  • Güzel sahneleri ve bilgilendirici içeriği ile tüm görüş açılarından modelleme ve simülasyon deneyimi sunar.

TERRAIN

  • Modelleme ve simülasyon için en iyi sentetik ortamı yaratır.

CM-LABS

Vortex Studio

Vortex Studio simülasyon ve görselleştirmeyi birleştiren, kara ve deniz ekipmanları ve ortamlarında gerçek hayat benzeri simülasyonlar oluşturmanıza olanak sağlayan bir platformdur. Taktik araçlar veya ağır teçhizat operatörleri için görsel eğitim simülatörleri yaratmak veya bir sonraki mekatronik ürününüzün performansını görsel bir prototip ile test etmek istiyorsanız Vortex Studio size gördüklerinizi gerçeğe dönüştürmek için ihtiyaç duyduğunuz araçları sağlar.

Etkileşimli simülasyonlar oluşturmak için daha iyi bir yol

Gerçekçi interaktif bir simülasyon için tasarlanmamış teknolojileri uyarlamaya çalışmak için vakit kaybetmeyi bırakın. Vortex Studio, mekanik modelleme ve sahne yapımından doğrulama, optimizasyon ve senkronize edilmiş çok kanallı görsellerin dağılımına kadar, görevinize odaklanmanıza olanak tanıyan tam entegre bir yaratma ve dağıtım iş akışı sunar.

Presagis

Presagis, uzun yıllara dayanan deneyim ve eşsiz uzmanlığıyla zorlu gereksinimlerini karşılayan güvenilir yüksek kalitede çözümler sunarak havacılık ve savunma sanayii sektörleri için Modelleme ve Simülasyon’a yön verir. Presagis çözümleri, kişiselleştirilebilir bir portföy sunarak İnsansız Sistemler, İlk Müdahale ve Güvenlik ve Akademi ve Araştırma da dahil olmak üzere tamamlayıcı çeşitli endüstrilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Presagis, modelleme, simülasyon ve gömülü ekran grafik uygulamaları geliştirmek için endüstrinin en kapsamlı hazır ticari yazılım paketini sunarak, riskleri azaltmanıza, zaman ve maliyet tasarrufu sağlamanıza yardımcı oluyor.

   Modelleme ve Simülasyon Ürünleri    

  •  İçerik Geliştirme
  • Simülasyon
  •  Görselleştirme
  •  HMI – İnsan Makina Arayüzü
  • Gömülü Sistem Ürünleri
  •  Simülatörler