Artec Studio 18 Güç Yazılımda!

Metroloji için onaylanmış yapay zeka destekli, 4 kat daha hızlı, gerçek renkli 3D tarama yazılımı

Tersine mühendislik, kalite kontrol, bilgisayar grafikleri ve daha fazlası için en yeni 3D veri tarama ve işleme araçlarına tek bir yerden ulaşın.

İletişim Formu
ARTEC 3D İletişim Formu


Otomatik İşleme

Autopilot ile taramadan mesh’e iş akışınızı hızlandırın. Yazılım, birkaç basit soruyla elinizdeki veriler için en etkili 3D algoritmaları seçecektir.

Öğrenmesi Kolay

Artec Studio, sezgisel kullanımı ve öğrenmesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır.Böylece tüm dikkatinizi işinize odaklayabilirsiniz.

Yapay Zeka Tarafından Güçlendirilmiş

Artec Studio’nun yapay zeka sinir motoruyla ulaşılması zor alanları, keskin kenarları ve küçük ve ince öğeleri yüksek çözünürlüklü 3D olarak kolayca yakalayın.

Çoklu Çözünürlük Füzyonu ile Tanışın

Artec Studio Smart Fusion ile farklı çözünürlükteki taramaları tek bir adımda birleştirin. Artık uzun menzilli Ray II ile büyük resmi yakalayabilir, el tipi Leo ile boşlukları doldurabilir ve ardından her birinden en yüksek çözünürlüklü verileri kullanarak bir model oluşturabilirsiniz.

Tek Yazılım. Çoklu İş Akışları

Tarama ve İşleme

Herhangi bir fiziksel nesneyi 3D tarayıcıyla yakalayın,
doğru ve yüksek çözünürlüklü bir 3D model oluşturun.

Eva, Space Spider veya Micro ile Tarayın

Tarayıcılardan birini Artec Studio’ya bağlayın ve tarama sonuçlarını doğrudan bilgisayarınızda gerçek zamanlı olarak önizleyin.

Otomatik veya Manuel İşleme

Son 3D modeli hızlı bir şekilde oluşturmak için otomatik işleme modunu kullanın veya kendi özelleştirilmiş iş akışınızı oluşturun ve çok çeşitli akıllı ve güçlü işleme algoritmaları arasından seçim yapın.

Verileri Leo veya Ray II’den Yükleyebilirsiniz

Leo ve Ray II ile taradığınız projeleri işlenmek üzere doğrudan Artec Studio’ya aktarın.

Temel İş Akışları

Tarama verilerini tersine mühendislik veya denetim için
CAD’e dönüştürün veya animasyon ve CGI için hazırlayın.

Modelinizi İnceleyin

Artec Studio, hızlı ve hassas ölçümler, kolay CAD için ağ oluşturulması veya ağdan ağa sapma analizi için araçlarla donatılmıştır. Artec Studio’da temel görevleri tamamlayın veya daha karmaşık denetimler için kolayca dışa aktarın.

Bileşenlerinizi Tersine Mühendislikle Üretin

Boole işlemlerinden tam otomatik taramadan CAD’ye dönüştürmelere kadar, Artec Studio’daki en yeni temel RE araçlarıyla tasarım ve üretim iş akışlarınızı kolaylaştırın.

Fotoğraf dokulandırma ve Yapay Zeka ile Fotogerçekçi 3D Modeller Oluşturun

Artec tarayıcınızdan gelen geometri verilerini harici bir kamera veya akıllı telefondan gelen doku verileriyle birleştirerek ekstra gerçekçi, dokusu mükemmel 3D varlıklar elde edin. Artec Studio ayrıca yapay zekanın gücüyle dokuları keskinleştirir, çözünürlüğü artırır ve renkleri sizin adınıza öne çıkarır.

Entegrasyonlar

Verilerinizi endüstri lideri tersine mühendislik,
denetim veya 3D modelleme yazılımlarına aktarın.

SOLIDWORKS

SOLIDWORKS’te derinlemesine tersine mühendislik, hızlı prototipleme ve CAD tasarımı için 2D kesitler de dahil olmak üzere ağ veya CAD varlıklarını doğrudan dışa aktarın.

Geomagic Design X

Daha karmaşık nesneler için, ağı tek bir tıklamayla gelişmiş tersine mühendislik için doğrudan Design X’e gönderin.

Geomagic Control X

CAD veri hizalaması, sapmaları ortaya çıkarmak ve gelişmiş kalite ölçüm süreçleri için tarama verilerinizi doğrudan Control X’e aktarın.

Her Yıl Güncellenir

Artec Studio’ya yapılan yıllık güncellemelerle tarayıcınızla yapabilecekleriniz sürekli artıyor. İşlem süresini kısaltmak ve HD Modu ile Eva veya Leo tarayıcınızın çözünürlüğünü ikiye katlamak gibi oyunun kurallarını değiştiren unsurlarla her yıl esasen yeni bir tarayıcıya geçiş yapıyorsunuz.

Siyah, Parlak veya İnce Alanları 3D tarama

En yüksek kalitenin peşindeyseniz, iyi haberlerimiz var. Artec Studio, yüksek çözünürlük modunda çalışır. Ultra keskin, temiz ve ayrıntılı taramalar ve yüksek çözünürlüklü HD verileri yakalamak için Artec Leo ve Eva ile taramanızı hızlandırın.

HD Modu

En yüksek kalitenin peşindeyseniz, iyi haberlerimiz var. Artec Studio, yüksek çözünürlük modunda çalışır. Ultra keskin, temiz ve ayrıntılı taramalar ve yüksek çözünürlüklü HD verileri yakalamak için Artec Leo ve Eva ile taramanızı hızlandırın.

Tersine Mühendislik için CAD’e Tarama

Doğru özellikler, tersine mühendislik için CAD’e taramayı çok kolay hale getirebilir ve Artec Studio ile elde edeceğiniz şey tam olarak budur. Taramalarınızı ve CAD nesnelerinizi tek bir tıklamayla SOLIDWORKS’e aktarın.

Gelişmiş CAD’e Tarama Özellikleri

Tersine mühendislik işlemlerini doğrudan Artec Studio’da gerçekleştirerek iş akışınızı hızlandırın ve emekten tasarruf edin. Boole işlemleri ile mesh’inizi değiştirin veya serbest biçimli mesh’leri tek bir tıklamayla otomatik olarak katı CAD modellerine dönüştürün.

SOLIDWORKS ile Entegrasyon

SOLIDWORKS’e geçiş süreciniz her zamankinden daha akıcı hale geliyor. Artec Studio 18’de, SOLIDWORKS’e dışa aktarmaktan bir tık uzaktasınız.

Temel CAD Unsurları

Artec Studio, tersine mühendislik işlemleri gerçekleştirerek iş akışınızı hızlandırır ve çok fazla çabadan tasarruf ettirir. Tersine mühendislik için tasarlanmış serbest biçimli yerleştirme dahil olmak üzere eksiksiz bir temel eksiksiz geometrik ürün yelpazesiyle, CAD dataları dışa aktarmayı kolaylıkla yaparsınız.

Kalite Kontrol İçin CAD Datasıyla Karşılaştırın

Kalite kontrol söz konusu olduğunda, Artec Studio, üretim öncesi, hat içi ve son denetim iş akışlarınızı kolaylaştırmak için ihtiyaç duyduğunuz araçları sunar: Hassas ölçümler, hızlı, doğrudan tarama datasını CAD’e hizalama yada iki tarama datasını hızalayarak alanabilecek renkli sapma haritaları.

Tarama ile CAD Datasını Karşılaştırın

Daha hızlı, daha akıcı bir iş akışı için STEP, IGES veya X_T CAD dosyalarını içe aktarın ve Artec Studio’dan ayrılmak zorunda kalmadan tarama ağınızı bir CAD modeline hizalayın.

Control X Entegrasyonu

Control X arka planda çalışırken incelemeniz gereken nesne veya nesneleri seçerek Artec Studio ile özelleştirilmiş raporlar oluşturun. İşiniz için en önemli raporlar sizin için oluşturulacaktır.

Fotogrametri + Tarama Verileriyle CGI Hazır Ürünler

CGI, VR/AR ve animasyonda kullanıma hazır, doğru, yüksek çözünürlüklü ve resim mükemmelliğinde 3D modeller oluşturun. Artec Studio’da, hem en kaliteli doku hem de yüksek doğrulukta geometri için tarama ve fotogrametri verilerinizi artık tek bir yerde birleştirebilirsiniz.

Renk ve Geometri

Tam renkli 3D tarama verilerinin eklenmesiyle en kaliteli dijital verileri elde edin. 3D tarama verileri ve fotogrametri kombinasyonu ile 3D modelleriniz mümkün olduğunca fotogerçekçi ve gerçeğe yakın olacaktır.

Kişisel veya Profesyonel

Fotogerçekçi dokuya ve rakipsiz geometriye sahip 3D modeller oluşturmak için kişisel cep telefonunuz veya üst düzey profesyonel bir kameranız olsun, herhangi bir kamerayla görüntü yakalayın.

Artec Cloud ile İşbirliği Yapın

Uzaktan çalışmak, bir ekiple işbirliği yapmak veya yeni kullanıcıları eğitmek için 3D verilerinizi Artec Studio’dan Artec Cloud’a yükleyin.

30 Gün Boyunca Hiçbir Ücret Ödemeden Deneyin!

Artec Studio’yu ve tüm özelliklerini 30 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden denemek için formu doldurun!

Artec Studio 18

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • Dassault Systemes
  • 3D Yazılımlar
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000