3D Tarayıcınız için Yeni AI Destekli HD Modu

En çok satan el tipi 3D tarayıcılarımız, yeni HD Modu sayesinde artık daha da iyi. Ultra keskin, temiz ve ayrıntı açısından zengin taramalar için sektörde bir ilk olan, yapay zeka destekli tarama teknolojisi.

İletişim Formu
ARTEC 3D İletişim Formu


HD Modunun Temel Avantajları

Yüksek Çözünürlük

Artec 3D’nin yapay zeka sinir motoruyla güçlendirilmiş 0,2 mm’ye kadar çözünürlükle çarpıcı keskin 3D taramalar elde edeceksiniz.

Keskin Kenarlar

3B tarayıcınızla ince kenarlar, yüksek çözünürlükte ve orijinal şekillerine yakın olarak yakalanabilir.

Parlak ya da Siyah Yüzeyler

Koyu veya parlak yüzeyleri yüksek çözünürlükte, orijinal şekillerinde ve ekstra süreçler uygulamadan tarayın.

Saç Taraması

Taraması çok zor olan saçlar, HD modu ile her zamankinden daha doğru bir şekilde taranır. Daha fazla kısa saç geometrisi ve ayrı saç tellerinin taranması için HD modu kullanın.

Tersine Mühendislik ve Kalite Kontrol

Temiz, eksiksiz veriler sayesinde tersine mühendislik ve kalite kontrol için mükemmel uyum sağlar. Taramalar, ilkel şekillerle kolayca taranabilir ve daha fazla değişiklik için dışa aktarılabilir.

Artec 3D AI Motoru

Yeni HD Modu, tarayıcınız için son teknoloji ürünü tescilli bir sinir motoru olan Artec AI tarafından desteklenmektedir. Dikkatlice seçilmiş yüz binlerce örnek üzerinde eğitilen motorun sinir ağı, bilinen desenleri, yüzey ayrıntılarını ve şekilleri algılar. 3D tarayıcınızın kare başına çok daha fazla sayıda datayı yeniden oluşturmasına izin vererek daha yoğun ve daha yüksek kalitede 3D veriler elde edilmesini sağlar.

Küçük Elemanlar

3D tarayıcınızla daha küçük, daha ince öğeleri HD kalitesinde ve minimum gürültüyle yakalayın.

Ulaşılması Zor Geometri

Taramalarınız her ayrıntıyla yeniden yapılandırılırken, ulaşılması zor alanları 3D tarayıcınızla kolayca yakalayın. Size eksiksiz yüzey geometrisi sunar.

Temiz Data

Artec AI motoruyla, ham verilerde gürültü yok denecek kadar az. Daha temiz işlenmiş verilerle son 3D modeliniz için zamandan tasarruf edin.

Küçükten Büyüğe Nesneleri Tarayın

HD Modu ile Artec Eva veya Leo tarayıcınızla, ince borular veya valf kolları gibi daha küçük, araba motorları veya iskeletler gibi karmaşık parçalarda ve ince ayrıntılara sahip daha büyük alanlara kadar çok çeşitli nesneleri kusursuz ve yüksek ayrıntıyla tarayabilir.

Nasıl Çalışır

Yaptığınız işe ve hangi verilere ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak, tarayıcınızla ekstra bir tanım ve kalite düzeyi için artık temel SD tarama modundan yepyeni HD’ye kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Aynı tarayıcıyla, tam olarak ihtiyacınız olan şey için daha fazla özelleştirme yapmak artık parmaklarınızın ucunda. Zamanınız kısaysa veya ince bir geometriye ihtiyacınız yoksa, dışarıda tarama yapıyorsanız veya pil gücü sınırlıysa, SD Modu size yardımcı olacaktır. Yeni HD Modu ile Artec Eva veya Leo’nuz anında çok daha güçlü ve çok yönlü bir 3D tarayıcıya dönüştürülebilirsiniz. İnce çizgileri ve zor köşeleri daha kısa sürede ve mükemmel geometri ile tarayabilirsiniz.

HD Veri Yoğunluğuna Giriş

Eva veya Leo 3D tarayıcınızı elinize alıp HD yeniden yapılandırma modunu açtığınızda benzersiz derecede çözünürlük, kapsam ve ayrıntıya sahip taramaları dört gözle bekleyin. Eva için 36X (çerçeve başına ~ 3 milyon poligon) ve Leo için 64X (çerçeve başına ~ 5 milyon poligon) kadar standart 1X yoğunluktan HD taramalarınızın istenen yoğunluğunu seçme özgürlüğüne sahipsiniz.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • 3D Yazılımlar
  • Dassault Systemes
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000