Otomatik Jeo-uzamsal Veri Analizi ve Modelleme Çözümü
Bu makale, jeo-uzamsal veri işleme zorluklarının üstesinden gelmek için olası bir çözümün – VELOCITY – özelliklerini ve faydalarını açıklamaktadır.
Organizasyonlar ister sentetik 3D haritalar veya ortamlar, karar verme veya görev planlaması oluşturmakla görevlendirilsin, değişen teknolojiler ve iş modelleri nedeniyle nasıl çalıştıklarını yeniden düşünmek zorunda kalacaklar.
Daha yüksek kalite ve daha iyi ilişkili verilere yönelik talepler artık sıradanlaşıyor. Dahası, jeo-uzamsal ve coğrafi olarak konumlandırılmış istihbarat miktarı arttıkça, bundan yararlanan kuruluşlar çok fazla veri, çok fazla veri türü, güncelleme talebi ve birden çok hedef ve platformda yayınlama ihtiyacı ile boğulmanın eşiğine geliyor.
Firmaların, sentetik ortamlar oluşturmanın geleneksel manuel yoğun sürecine otomatik bir çözüm getirerek, karşılaştıkları petabaytlarca jeo-uzamsal veriyi almak, işlemek, birleştirmek ve yayınlamak ve gerçekçi olarak yaratmanın zorluklarıyla başa çıkmaları gerekiyor.
Bu yazıda, bu jeo-uzamsal veri işleme zorluklarının üstesinden gelmek için olası bir çözümün – VELOCITY – özelliklerini ve faydalarını açıklayacağız.
**Makalenin dili İngilizcedir.