Stratasys 3D Yazıcılar ile Pantone Renklerinde Baskı Alın

Dünyada ilk kez PANTONE renk eşleme/tanımlama sistemini kullanan 3D yazıcılar ile ürünlerinizi renklendirin!

Stratasys’in, PolyJet teknolojisi ile çalışan 3D yazıcıları, Pantone onaylı GrabCAD yazılımıyla tek bir tıklamada prototipinize #Pantone rengi uygulamanıza olanak tanır. İş akışınızı hızlandırıp, birden fazla rengi test edebilir ve daha gerçekçi prototipler elde edebilirsiniz.

Prototiplerinizi hayal ettiğiniz renge sahip olacağından emin olarak tasarlayın.

PolyJet teknolojisiyle çalışan Stratasys 3D Yazıcılar J750 ™ ve J735 ™, PANTONE Onaylı renk kalitesi ve gerçekçilik standartlarıyla tasarım-üretim sürecini senkronize ederken tasarım stüdyolarının zorlu gereksinimlerini karşılamak için mükemmel bir şekilde çalışır. Tasarımcılar, modelleyiciler ve üreticiler arasında basit ve doğru renk iletişimine olanak sağlayan Pantone kimlikleri ile kolayca rengi seçip baskıya geçin.

Tasarımcılar için en güçlü 3D baskı çözümlerinden ikisi olan J750 ve J735, daha hızlı yineleme, gelişmiş tasarım seçenekleri ve şekiller, renkler, malzeme görünümü, bitiş ve karmaşık grafik tasarım öğeleriyle eşleşen modellerin üretilmesiyle daha iyi ürün tasarımı sunar. Bu yeni doğrulama sistemi ile, Stratasys’in 3D yazıcıları ile Pantone renklerini kullanarak, tasarım sürecine katkıda bulunanların hepsinin aynı dili konuşmasını sağlayabilir, tekrarları azaltabilir, tasarım maliyetini düşürebilir ve hasılat süresini hızlandırabilirsiniz.

Pantone, markalar ve üreticiler için iş akışının her aşamasında kritik renk kararları için evrensel bir renk dili sağlar. Dünyanın dört bir yanındaki 10 milyondan fazla tasarımcı ve üretici Pantone ürünlerine ve hizmetlerine güveniyor; ilhamdan gerçekliğe kadar renklerin tanımlanmasına, iletilmesine ve kontrol edilmesine yardımcı oluyor. Çeşitli malzemelerde, grafiklerde ve tekstil tasarımında renk tutarlılığını sağlamak için gelişmiş X-Rite teknolojisinden yararlanılıyor. Pantone Standartları, dijital ve fiziksel renk özellikleri ve iş akışı araçlarına sahiptir. Pantone Color Institute ™, kişiye özel renk standartları, marka kimliği ve ürün renk danışmanlığı ile Yılın Pantone Rengi, Fashion Runway Renk Trend Raporları, renk psikolojisi ve daha fazlasını içeren trend tahmini sunar. Pantone Professional (B2B) Lisansı, Pantone Renk Sistemini farklı ürün ve hizmetlere dahil eder ve lisanslıların onaylı Pantone değerlerini iletmesini ve çoğaltmasını ve kullanıcıları için verimliliği artırmasını sağlar.

Detaylı bilgi almak için bize yazabilirsiniz:

    infoTRON Elektronik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Ticaret A.Ş.
    (infoTRON) olarak kişisel verilerinizin güvenliğine azami hassasiyet
    göstermekteyiz. infoTRON olarak, kişisel verilere yönelik tüm
    işlemleri 6698 sayılı kanuna uyumlu olarak yapmaktayız.

    3D Teknolojiler

    • 3D Yazıcılar
    • 3D Tarayıcılar
    • 3D Yazılımlar
    • Dassault Systemes
    • Sanal Gerçeklik
    • Simülasyon

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000

    E-Posta Listemize Katılın!


      Aydınlatma Metni


      infoTRON

         

      Bize Ulaşın

      İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

      Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
      No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

      Tel: +90 (850) 441 5000

      Ankara Ofis

      ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
      17/1 No: B05 06531 Ankara

      Tel: +90 (850) 441 5000