TÜKETİCİ ÜRÜNLERİ – 3D TASARIM

3DEXPERIENCE platformu, tüm mühendislik disiplinleri, üretim, satış ve servis iş birimleri için güncel ürün verileri ile yönlendirilen tek bir ürün omurgası sunar. Üreticiler, pazar taleplerine hızlı ve doğru bir şekilde yanıt verebilmek için makinelerinden daha fazla işlevsellik ve bağlantı bekliyor. Daha akıllı ve bağlantılı sistemler, birden çok disiplinin süreçlerini kolaylaştırmanın yanı sıra, yenilikçi ürünler geliştirme kapasitesini artırır.

3DEXPERIENCE platformu, imalatçılara ve müşterilere, fikir aşamasından son teslimata kadar tek bir sanal ortamda hareket etme imkanı tanır. Bu entegre dijital deneyim, ekipmanların tasarım, üretim, teslimat ve bakım süreçlerini müşteri özelliklerine göre yönlendirir. Akıllı ve esnek bir üretim ortamı, Endüstriyel Ekipman şirketlerine pazar taleplerine daha duyarlı olma özgürlüğü ve çevikliğini sağlar.

Platform, imalatçılara, müşterileriyle yakın işbirliği yaparak özelleştirilmiş çözümler geliştirebilecekleri tek bir ortam sunar. Birden fazla tesiste işbirliği yaparak kapasite, faaliyetler, envanter ve kaynakları karlı ve verimli bir şekilde yönetme olanağı sağlar. Akıllı bağlantılı sistemler, insanları ve teknolojileri birbirine bağlayarak yenilikçi ürünlerin yaratılmasını sağlar.

3DEXPERIENCE platformu, Endüstriyel Ekipman şirketlerinin verileri analiz etme ve kullanma biçimlerini dijital olarak dönüştürmelerine olanak tanır. İleri analizler, imalatçıların ekipman geliştirme ve satış sonrası servis süreçlerine yaklaşımında belirleyici bir etken olabilir. Kendini Tanıyan Bağlantılı Sistem sayesinde, üreticiler birden fazla disiplinin süreçlerini düzenleyebilir, veri işbirliğini ve yeniden kullanımı iyileştirebilir.

Endüstri 4.0’ın ortaya çıkan teknolojileri, üreticilere pazar ihtiyaçlarıyla ilişkili esnek ve akıllı üretim süreçleri sunar. Bu durum, özelleştirilmiş ürünlerin daha hızlı ve rekabetçi fiyatlarla sunulmasına olanak tanır. İşbirliği ile müşterilerin taleplerine uygun ürünlerin geliştirilmesi ve teslim edilmesi mümkün hale gelir.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • Dassault Systemes
  • 3D Yazılımlar
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000