BMC Power, Eklemeli İmalat Teknolojisi Sayesinde Tek Seferde Hatasız Üretimler Yapıyor

BMC Power, Eklemeli İmalat Teknolojisi Sayesinde Tek Seferde Hatasız Üretimler Yapıyor


Müşteri Profili

BMC POWER, ülkemizin öncelikli olarak savunma sektöründe ve sonrasında ihtiyaç duyulan ticari sektörlerde gerekli olan güç gruplarını geliştirmek ve üretmek amacıyla kurulmuştur. BMC Power, daha önce dışarıdan ürettiği parçaları, uzun tedarik süreçleri ve maliyetlerin artması ile kendi bünyesinde üretme kararı almış ve infoTRON’un sağladığı Stratasys Fortus 450mc 3D yazıcıyı satın almıştır.

Etki

“Motor üzerinde kullanılan veya motor test sistemlerinde ihtiyaç duyulan polimer parçaların üretiminde ve metal boruların yerine sıcaklık, basınç ve yapısal dayanım şartlarını sağlayabilecek olması durumunda manifold ve boru üretimlerini Stratasys Fortus 450mc 3D yazıcı ile gerçekleştiriyoruz. Bu parçaların dışarıdan üretilmesi ve tedariği 2 hafta iken Fortus 450mc 3D yazıcı ile üretimini 28 saatte tamamladık. Eklemeli İmalat Teknolojisi, firmamıza %22 maliyet ve %96 zaman avantajı sağladı.”

Hasan Görür
BMP Power Motor Tasarım ve Geliştirme Müdürü

Stratasys FDM teknolojisinin BMC POWER’a kazandırdığı maliyet ve zaman avantajlarını öğrenmek için başarı hikayemizi indirin.

Başarı hikayesinin tamamını indirmek için
lütfen formu doldurun.

Başarı Hikayesi İndir - BMC Power, Eklemeli İmalat Teknolojisi Sayesinde Tek Seferde Hatasız Üretimler Yapıyor