17 senedir infoTRON’da çalışıyor olmak nasıl bir duygu?

17 senedir burada çalışıyor olmak bana heyecan verici geliyor. İnsanlar ilk duyduğunda 17 seneyi çok uzun bir süre gibi algılıyor fakat bana burada geçirdiğim her yıl, bir ay gibi hissettirdi. Çünkü yaptığım işte bir sınır olmadığını, her zaman yeni bir şeyler öğrenebileceğimi bilerek çalışıyor olmak heyecanımı ilk günkü gibi diri tutmamı sağladı. infoTRON’da çalışırken sadece mühendislik yapan bir firmada çalışıyormuş gibi hissetmiyorum; aynı zamanda Türkiye’nin gelişimine de katkı sağladığımı hissediyorum. Ülkesine fayda sağlayan bir birey olduğunu hissetmek oldukça gurur verici. infoTRON’da çalışıyor olmak, gelişen teknolojiyi bizzat takip ediyor olmak demek.

17 sene önceki Leyla’ya neler söylerdin?

Çok şey öğreneceksin, çok eğleneceksin ve çalıştığın yerde kendini gerçekten bir ailenin parçası gibi hissedeceksin. Yürüyeceğin yol uzun ama bu yolda asla tek olmayacaksın. Seni destekleyecek, hatalarında eleştirmek yerine yol gösteren, seni, bugünkü sen olabilmen için eğitecek liderlerle olacaksın.

Seni infoTRON’a bağlı hissettiren etmenler neler?

Burası iş hayatına ilk başladığım yer ve ben infoTRON’la büyüdüm. Kendim büyüyüp gelişirken, aynı zamanda şirketin gelişimine, büyümesine ve her geçen gün sektörde başarısını arttırmasına şahit oldum. Aynı zamanda kadın çalışan sayılarındaki artış, erkek egemen bir sektörde kadın yöneticilerimizin başarılarını konuşuyor olmak, bu noktada bir pozitif ayrımcılık olması da doğru yerde olduğumu hissettiriyor.

infoTRON’un öncü bir şirket olarak, gelişim ve büyüme sürecinin nedenleri sence neler?

Burada verimliliğe odaklanıyoruz. Ülkemize fayda sağlamayı göz önünde bulundurarak çalışıyoruz. infoTRON’un; iş etiği, çalışma ahlakı, müşterilere karşı tutumu, insan odaklılığı firmamızı büyüttü, geliştirdi ve bundan sonrasında da, daha da iyi noktalara gelmemizi sağlayacaktır