Stratasys FDM ve PolyJet teknolojisinde mevcut sistemler için sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik yeni malzeme geliştirmeye devam ediyor.

Stratasys’in yeni olasılıklar dünyası: TPU 92A

Tasarımlarınız için sınıfının en iyisi olan F123 ™ Serisi, daha da iyileştirilen elastomer malzemelerle parçaların her zamankinden daha dayanıklı ve esnek olmasını sağlar. Yeni geliştirilen FDM TPU 92A malzemesini kullanarak artık F123 Yazıcılarda 3D baskı esnek parçaları üretebilirken, kısıtlama olmaksızın daha hızlı tasarım yapabilir. Özel çözülebilir destek malzemesi sayesinde önemli alanlara odaklanmak daha da kolaylaşır. Ürünlerin tasarım ve baskı süreçlerine hız kazandıran yeni malzemelerle ürünlerin pazara hızlı bir şekilde sürülebilmesi mümkün hale gelir.

Esnetilebilen ve sıkıştırılabilen dayanıklı parçaların her biri, üstün güvenilirliği ve tekrarlanabilirliği sağlamak amacıyla doğrudan F123 Serisinden basılabilir. Maliyetleri düşürmek, geliştirme döngülerini kısaltmak ve çok çeşitli uygulamalarda prototipten ürüne süreçleri hızlandırmak ve basitleştirmek bu teknolojiyi geliştirirken odak alınan noktalardır.

Kısıtlama olmaksızın istediğiniz amaca yönelik tasarımları büyük, çıkıntılı, boşluklu ve karmaşık geometrilere sahip olsalar dahi F123 ve elastomer ile doğru ve tekrarlanabilir bir şekilde basmak mümkündür. Mevcut F170, F270 ve F370 müşterilerimiz [email protected] adresine mail atarak malzeme seçeneğini elde edebilir.

Hem esnek hem full-renkli üretim !

Agilus Black, yumuşak ve sağlam bir malzemeyle nelerin mümkün olduğunu yeniden tanımlarken, yüksek yırtılma direncine ve uzamaya sahip Agilus White malzemesi de benzer bir performans gösteriyor. Değişken shore değerleri tek bir parçayı farklı rijitliğe sahip olarak basmayı sağlarken, deri gibi doğal malzemeleri de taklit etmeyi mümkün kılıyor.

Hayal et ve baskı al !

Vivid Cyan, Stratasys’in Audi ile olan ortaklığından doğan ve temel malzeme yelpazesine yeni bir katkı sağlayan bu rijit ve yarı saydam malzeme, gerçeğe en yakın ürün üreterek hızlı prototiplemede bir sonraki adıma geçiyor. İnanılmaz geniş bir renk paleti sunan Stratasys, tasarıma uygun seçimleri kullanıcısına bırakıyor.

Esnek ve katı !                                                          

VeroFlex, yeni ve benzersiz bir PolyJet malzemesidir. Baskı için hızlı, sert, ancak aynı zamanda esnektir. Opak ve saydam malzemeler J750’nin altı renk kapasitesini en üst düzeye çıkartarak, istenilen karmaşık yapıları ve tam renkli dokuları gerçeğe en yakın şekilde üretmeyi mümkün kılar. Kişiselleştirilebilir ürünler için prototipleme işlemini  %90’a kadar kısaltır.

Stratasys Dental

Stratasys’in dental laboratuarlar için geliştirdiği 3D baskı teknolojisi kapsamında tanıttığı yeni bio-uyumlu malzemeler ile düşük maliyetli, daha verimli, daha az riskli ve kişiye özel optimize edilen operasyonlar mümkün hale gelmiştir.

YENİ Biyouyumlu MED625FLX

Ortodontik dolaylı yapıştırma tepsileri ve implant dişeti maskeleri için ideal, ağız içi yerleştirme için onaylanmış, esnek, şeffaf, biyolojik olarak uyumlu bir malzemedir.

3D Teknolojiler

  • 3D Yazıcılar
  • 3D Tarayıcılar
  • 3D Yazılımlar
  • Dassault Systemes
  • Sanal Gerçeklik
  • Simülasyon

Bize Ulaşın

İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

Tel: +90 (850) 441 5000

Ankara Ofis

ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
17/1 No: B05 06531 Ankara

Tel: +90 (850) 441 5000

E-Posta Listemize Katılın!


    Aydınlatma Metni


    infoTRON

       

    Bize Ulaşın

    İstanbul 3D Teknoloji Merkezi

    Atatürk Caddesi Çağatay Sokak
    No: 9 Sancaktepe 34785 İstanbul

    Tel: +90 (850) 441 5000

    Ankara Ofis

    ODTÜ-Teknokent Silikon Bloklar
    17/1 No: B05 06531 Ankara

    Tel: +90 (850) 441 5000